"Beszóltak" Tatár Attilának
2008. April 14.

www.magyar-tuzolto.hu

Néhány napnak el kellett telnie ahhoz, hogy az eset híre elterjedjen az országban: „beszóltak” dr. Tatár Attila tûzoltó altábornagynak, az országos katasztrófavédelmi fõigazgatónak. Megkerestük a legilletékesebbet, aki beleszólt a fõigazgató mondandójába.
 
Mészáros József tûzoltó alezredes vendégként vett részt a Hivatásos Tûzoltók Független Szakszervezetének április 10-ei, siófoki közgyûlésén. Kettõs minõségben utazott oda: a Hivatásos Önkormányzati Tûzoltóságok Országos Szövetségének egyik alelnökeként, illetve a Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezetének megbízásából, annak felügyelõ bizottsági elnökeként.

Tovább...
 
Miniszteri beszámoló
2008. April 10.
Hivatásos Önkormányzati Tûzoltóparancsnokság parancsnokának
SZÉKHELYÉN

Tisztelt Parancsnok Úr!

Tegnap, 2008. április 8-án, a HÖTOSZ képviseletében részt vettem az Országgyûlés Önkormányzati és Területfejlesztési Bizottságának nyílt ülésén, ahol – mintegy 3 és fél óra idõtartamban – az ÖTM-et vezetõ miniszter számolt be a minisztérium tevékenységérõl.
Miniszter Úr szóbeli kiegészítésé során az alábbi mondatok hangzottak el.
A mondatok elhangzása után, az a meggyõzõdésem, hogy Magyarország jogállam, ahol törvények és jogszabályok határozzák meg az állam mûködését, romokban hever. Nem is elsõsorban Miniszter Úr szavai miatt, hanem mert a jelenlévõ bizottsági tagok egy szóval sem kommentálták az elhangzottakat.
Tovább...
 
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 14:46
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75