"Beszóltak" Tatár Attilának
2008. April 14.

www.magyar-tuzolto.hu

Néhány napnak el kellett telnie ahhoz, hogy az eset híre elterjedjen az országban: „beszóltak” dr. Tatár Attila tűzoltó altábornagynak, az országos katasztrófavédelmi főigazgatónak. Megkerestük a legilletékesebbet, aki beleszólt a főigazgató mondandójába.
 
Mészáros József tűzoltó alezredes vendégként vett részt a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének április 10-ei, siófoki közgyűlésén. Kettős minőségben utazott oda: a Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságok Országos Szövetségének egyik alelnökeként, illetve a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezetének megbízásából, annak felügyelő bizottsági elnökeként.

Tovább...
 
Miniszteri beszámoló
2008. April 10.
Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóparancsnokság parancsnokának
SZÉKHELYÉN

Tisztelt Parancsnok Úr!

Tegnap, 2008. április 8-án, a HÖTOSZ képviseletében részt vettem az Országgyűlés Önkormányzati és Területfejlesztési Bizottságának nyílt ülésén, ahol – mintegy 3 és fél óra időtartamban – az ÖTM-et vezető miniszter számolt be a minisztérium tevékenységéről.
Miniszter Úr szóbeli kiegészítésé során az alábbi mondatok hangzottak el.
A mondatok elhangzása után, az a meggyőződésem, hogy Magyarország jogállam, ahol törvények és jogszabályok határozzák meg az állam működését, romokban hever. Nem is elsősorban Miniszter Úr szavai miatt, hanem mert a jelenlévő bizottsági tagok egy szóval sem kommentálták az elhangzottakat.
Tovább...
 
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 09:13
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75